Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: feminaslim
Категория: Хоби
Прочетен: 50416
Постинги: 8
Коментари: 22
Гласове: 841
Постинг
22.08.2007 21:32 - Ключ 3 - продължение и Ключ 4 - начало
Автор: feminaslim Категория: Хоби   
Прочетен: 2152 Коментари: 0 Гласове:
0



      Хората с този Ключ ги привличат движението, промените, пътуванията и опознаването на чужди народи и култури.Един от минусите им е факта, че поради прекалено големия си оптимизъм, често се отнасят нехайно към живота и здравето си. Това би се смекчило, ако в нимерологичната карта присъстват някои от по-уравновесените и умерени числа: 2, 6 и 7 като Път, Дата или Сътба. 
      Що се касае до професиите, може да се каже, че спектъра е доста голям: сатира, журналистика, педагогика, драматургия и литературна критика, право, медицина, химия, хранително-вкусова промишленост, атрактивни спортове като художествена гимнастика, фигурно пързаляне, цирково изкуство, архитектура, строителство, заваръчна техника, транспорт с едрогабаритни машини. Като цяло важно е работата да ви вдъхновява да я работите с ентусиазъм и идеализъм и да сте оценявани по достойнство. Също така да не ви " връзва " да сте постоянно на едно място, а да има динамика, движение.
      К 3 показва разполагане в рождената карта на Юпитер и / или зодиакалния знак Стрелец в кардинален дом - 1-ви, 10-ти, 7-ми, 4-ти.
      По-силно се подчертават качествата на К 3, когато Рожденото Слънце е в знаците: Стрелец, Овен, Лъв, Везни и Близнаци, Денят на раждане е 3, 12, 21 или 30-ти, когато Деня от седмицата е четвъртък.

                          К Л Ю Ч   4

      К 4 е вибрация на стабилността и сигурността. Човекът под нейно влияние е с ярка индивидуалност, много разумен и методичен. Обича да обмисля всичко много добре и да планира нещата далеч напред. Трудностите и препядствията не го плашат, защото е изключително издръжлив и способен да издържи голямо физическо натоварване. Избягва рисковете и залага на сигурно, консервативен по отношение на облекло и държане. Трудно променя навиците си. Въпреки това обаче, изпитва влечение към реформи, касаещи обществото като цяло. Тъй като е далновиден стратег  и търпелив съзидадел, би могъл да се реализира чудесно в политиката.
      Хората с К 4 са майстори в полагането на стабилни основи във всяка област - без да бързат, обръщат необходимото внимание на детайлите, нюансите и подробностите. Силно са привързани към дома и семейството, особено към децата. Полагат големи усилия за възпитанието им, приемайки ги като елемент от обществото, от неговото настояще и бъдеще. Поради загрижеността си към подрастващите, те често стават инициатори или съучредители на фондации, чиято цел е да защити правата на детето или да подкрепи млади таланти.



Тагове:   начало,   ключ,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930